Isnin, 10 Oktober 2011

SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER


haii Assaamualaikum,....

Skytech belog sedang mengadakan "segmen jom tukar dan kenal rakan blog"
Jika korang ingin join sila lah klik banner SYTECH BELOG okay,..
dengan menyertai ini,.. kita boleh kenal blogger yang hebat dan juga menambah kemahiran kita dalam blog...tujuannya adalah untuk kita mengenali bloger dengan lebih ramai dan menaikan ceo kita,... jika korang malas nak klik banner sila klik disini...
sila join yeppp....

25 comments:

Ezad Skytech berkata...

thankz ye sebab join segmen ni..:D
harap dapat kenal2 dengan rakan2 blogger yang lain...hepy blogging~

Ash serah berkata...

@Ezad Skytech yepp,.. harap2 macam 2la,.. :)

Shaherah berkata...

Chakk.. Hehe.. ^_^
Shera singgah sini.. Shera pun ade join segmen ni au..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

c nana berkata...

terjah sini dri segmen yg sama! :) salam kenal fren ^^

http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

waaa awk pun ikut segmen ini juga ye...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

c genk bah ne berkata...

Genk singgah sini..
Genk pun join segmen ne hehehe
Jemputlah datang blog genk ^^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

faridah nazurah berkata...

singgah sini dari segmen yg sama. jom terjah balik

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

happy blogging :)

PCL berkata...

salam , PCL mulakan pkenalan dgn singgah komen dan follow blog awak ..Ashserah ok ?

KiMiE berkata...

singgah kembali bro..follow juga :)

haadziq berkata...

dtg terjah..=)

Qaireena Erlysa berkata...

Hai!Apa khabar??kita dari segmen suai kenal tu.. sy dh follow awk..follow lah balik k?

Ash serah berkata...

TQ all,... saya dah follow anda semua :D

SoLy SoLicious berkata...

salam ziarah dari segmen same ye :))

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

SoLy SoLicious berkata...

dh folo :) 37

Panggil Aku Han berkata...

salam ziarah singgah dari segmen yang sama..:)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

sis92 berkata...

sis terjah sini
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Nafisah Ruslan berkata...

salam kenal :x

ratu zuleyqha berkata...

selamat berkenalan ;)

AzatLazat berkata...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga kita bertambah kenalan

singgah dari segmen yang sama

eyryn berkata...

hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr :)
jowm laa singgah blog eyryn !

Eza Boom Boom :) berkata...

Eza singgah sini lawat blog awak..Teruskan berblogging keh!! Jom singgah blog Eza.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Mya berkata...

salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog btw =D

hira berkata...

salam perkenalan. datang berkunjung :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

dyn's doter berkata...

salam ! ;)

sudaaa ikut andaaa ;)

http://ciocianadyagardinho.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Gadis mutiara berkata...

maaf lmbt bw=.='

Catat Ulasan

thank you kerana membaca sila lah komen,...

Ruangan iklan

Letak iklan disini free sampai 31 disember 2011
ads ads ads ads