Selasa, 22 November 2011

Contest Klik Dan Like Fan Page

Assalamualaikum dan salam sejahtera,.. ceywah macam nak buat karangan pulak hahah,.. sihat kah kaliang semua,.. okay kali ini miss nadya telah buat satu contest klik untuk kita semua ada hadiah tau... untuk keterangan lanjuk klik jer gambar dibawah atau klik jer SINI.

Photobucket


Nak beri penguman sikit,.. dengan ini saya menjoinkan diri dalam contest ini,.. x sangka Phat tag ash dalam senarai contest kali ini,... dengan adanya ini kita dapat mengeratkan lagi perhubungan antara blog-blog lama dan juga blog-blog baru,... terutama yang menyertai contest klik kali ini...

Hadiah untuk contest ini sungguh lumayan,..
yang ni malas nak cakap mesti korang ada Facebook kn???
Facebook penting untuk contest kali ni,.. agak2 la,..
baik korang semua tengok keterangan lanjut yang Miss Nadya berikan,..
korang klik je kat bawah ni :


tarikh tutup : 31 Desember 2011

Ash nak Tag : C-Ayob -Qairen -Dunia Kongsi



4 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

Terima Kasih Bro.....

Ash serah berkata...

Sama2,.. kasih,.. hehehehheh~

Miss Nadya berkata...

Salam n thanks sudi join contest dari nad ni..wish u gud luck..nad ada update nama peserta dan ada sponsor baru..jom tengok ye..

new entry ::
Senarai Nama Peserta
Senarai Hadiah Untuk Pemenang
Duit Says.My Dah masuk..
Randy Pangalila Follow Miss Nadya

Ash serah berkata...

oky nad,.. tQ yep..... thank buat contest ni... hadiah bagii ke saya la ekk,... hehehehheheh~~

Catat Ulasan

thank you kerana membaca sila lah komen,...

Ruangan iklan

Letak iklan disini free sampai 31 disember 2011
ads ads ads ads