Selasa, 18 Oktober 2011

Segmen:Jom Join Bloglist Asrirayrock

haiiAssalamualaikum,..
asrirayrock mengadakan segmenat jom join,. segment ini bertujuan untuk kita mengenali lebih banyak blogger-blogger dan juga menambah lagi kemahiran kita dalam mengedit dan menambahkan lagi kecantikan blog kita...
Korang nak join ke?? kalau korang nak join klik jer gambar di bawah,...



selamat benjoin-join yep,...hahahaa (^_^)

10 comments:

asri (asrirayrock) berkata...

terima kasih sudi join...

ADAN + LINA berkata...

Salam persahabatan.

From:
adando.blogspot.com

ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ berkata...

SALAM KENAL...
datang dari segmen yang sama..
singgah sambil follow sini...

jom jalan2 kat blog erah...

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/10/segmenjom-join-bloglist-asrirayrock.html

aqyla iglesias berkata...

hye , sy dari segmen yg sme . Dtg lawat and follow blog awak , jmput ke blog and follow sekali ye . masheh .http://bileakustartmembebel.blogspot.com/

wanie wonek berkata...

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/10/segmenjom-join-bloglist-asrirayrock.html

ilanasuhaimi berkata...

Hi, sy dari segmen yg sama..
jemput singgah ke blog sy jgk...(:

http://ilanart.blogspot.com/

Ash serah berkata...

thankzzz all,...

yat sadri berkata...

salam perkenalan! lawat dri segmen same .. jemput dtg blog yat ^^.V

masliperjepun.blogspot.com

Princess Azne berkata...

salam perkenalan. . jom follow sy blik..

Ash serah berkata...

okay,.... saya dah follow,. thank kerana singgah

Catat Ulasan

thank you kerana membaca sila lah komen,...

Ruangan iklan

Letak iklan disini free sampai 31 disember 2011
ads ads ads ads